NUNCHAKU.ORG

Registratie WK nu open

Registreer nu voor het WK Nunchaku-do 2024 via de knop onder het bericht.

Het toernooi wordt gehouden op zondag 26 mei 2024 op Sportlandgoed, de Haamen, 6191 EM in Beek, Nederland.

Kumite:

Voor kumite worden de voorronden overdag gehouden. Aan het eind van de middag staan de laatste gevechten om het kampioenschap op het programma.
De klasses voor kumite zijn op basis van de lengte en het geslacht van de deelnemers. Je kunt je inschrijven in je eigen lengteklasse of een klasse hoger.

Kata:

Bij kata worden de voorronden overdag gehouden. De laatste drie laten aan het einde van de middag nogmaals hun kata zien voor de finale.
De klasses voor kata zijn onderverdeeld naar geslacht, gradatie en leeftijd. Je kunt je inschrijven in je eigen klasse of in één daarboven. Iedere deelnemer heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een kata passend bij zijn of haar niveau en voor de divisie eigen kata.

Freestyle:

Bij freestyle worden de voorronden overdag gehouden. Indien er te veel deelnemers zijn, zullen de freestyle voorronden plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2024 in de avond. De laatste drie deelnemers per klasse zullen aan het eind van de middag op zondag 26 mei 2024 opnieuw hun oefening laten zien voor de finale.
De klasses voor freestyle zijn onderverdeeld naar geslacht en leeftijd. Je kunt je inschrijven in je eigen klasse of in één daarboven.

Copyright 2016 WNA | All Rights Reserved
Secretary: Pr. Amaliastraat 7 NL5104 BG  Dongen the Netherlands info@nunchaku.org

Bekijk onze

Webshop

Koop je originele WNA Nunchakus bij
nunchaku-shop.com