NUNCHAKU.ORG

Aankondiging Nunchaku Online Tournament Part II

Aangezien de lockdown nog wel even zal stand houden hebben wij de inschrijving (uploading) en beoordelingsperiode iets naar voren geschoven om de deelnemers enige voorbereidingstijd te geven.

Voor de goede orde: deelname aan dit toernooi is voor SNN/ WNA leden (betaling 2021) geheel GRATIS!!! Voor de winnaars (1, 2 en 3) zijn er weer medailles.

De kata’s die nu op het programma staan zijn:

  • Schakelkata 1 (voor witte en gele banders)
  • Schakelkata 1 en 2 (t/m oranje band)
  • Wedstijdkata (uitsluitend voor Kyu graden)
  • Kata Shodan (voor danhouders)
  • Eigen Kata (voor junioren en senioren)

Voor alle kata’s geldt dat er een splitsing (junioren / dames/ senioren) gemaakt zal worden als de inschrijving dat toelaat. In tegenstelling tot vorige keer mogen de deelnemers deelnemen aan maximaal 2 kata’s. Deze uitslagen tellen wel mee voor de NTPR-lijst.

Voor freestyle is er een pilot.

Men kan deelnemen aan de oefening ‘single Nunchaku’ (oefening met UITSLUITEND 1 Nunchaku) en de oefening ‘double nunchaku’ (oefening met UITSLUITEND 2 Nunchaku’s). Waarbij de tijdslimiet ligt tussen de 1 minuut en 1,5 minuut (niet korter en niet langer > wordt geklokt)). Deelname aan die nieuwe opzet van het Freestyle zal niet meetellen voor de NTPR-lijst, aangezien dit een experiment is.

In het reglement zal worden opgenomen dat als een deelnemer door omstandigheden gedwongen is de oefening buiten uit te voeren hij/ zij sportschoenen mag dragen. De voorwaarden van het opnemen van de oefening blijven zoals al eerder aangegeven en in het komende reglement staat omschreven.

Wederom nog even een belangrijke noot met betrekking tot het insturen: filmpjes die via WhatsApp worden doorgestuurd alvorens deze worden ge-upload verliezen kwaliteit! Daarom de originele opname insturen a.u.b., anders is het zonde.

 Om deelnemers zich goed te laten voorbereiden op dit toernooi is nu de inschrijf (upload) periode:

Upload periode:                    zondag 14 maart 12.00 uur – zondag 21 maart t/m 23.59 uur
Technische verwerking:        maandag 22 maart
  –  donderdag 25 maart
Beoordeling:
                          donderdag 25 maart – zaterdag 3 april
Uitslagen:
                               zondag 4 april  (vanaf 12.00 uur)

Het reglement is reeds in de maak. Jullie kunnen starten met de (mentale) voorbereidingen. Indien een komende persconferentie van onze Minister President de trainingstijd onmogelijk maakt zullen wij het opschuiven. Uiteraard krijgt iedereen tijdig bericht.

Copyright 2016 WNA | All Rights Reserved
Secretary: Pr. Amaliastraat 7 NL5104 BG  Dongen the Netherlands info@nunchaku.org

Bekijk onze

Webshop

Koop je originele WNA Nunchakus bij
nunchaku-shop.com